Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Echt ‘Jonge Jasper-weer’

Lemmer

Slechts 20 skûtsjes kwamen afgelopen weekend naar Lemmer. Dat is weinig. Maar er verschenen wel weer Lemsteraken en drie snelle schouwen, een Wieringeraak en de forse botter VD-153 aan de start van de jaarlijkse Friese Hoekrace.

1 / 2
De Sneker Pan is door de wind gegaan en Sterke Jerke raast er overheen. (Foto Hajo Olij)

De Sneker Pan is door de wind gegaan en Sterke Jerke raast er overheen. (Foto Hajo Olij)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook