Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zesde Rehoboth maatje kleiner

Werkendam

Na de aankoop van een woning op Urk – de geboorteplaats van schipperse Marion Kleine (52) – verruilde de Rehoboth van Wim Kleine haar thuishaven Kampen voor het vissersdorp aan het IJsselmeer. Toch is voor Marion haar echte thuis nog altijd aan boord van de Rehoboth, intussen het zesde nieuwe schip dat ze lieten bouwen…

1 / 1
Wim Kleine: ‘Iedere afbouw kostte me wel vijf tot tien kilo. Toch is alleen maar varen ook wel een beetje saai. En door al die contacten in de afbouw wist ik precies waar ik moest zijn. Ik werk graag met dezelfde afbouwers.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Wim Kleine: ‘Iedere afbouw kostte me wel vijf tot tien kilo. Toch is alleen maar varen ook wel een beetje saai. En door al die contacten in de afbouw wist ik precies waar ik moest zijn. Ik werk graag met dezelfde afbouwers.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook