Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nog even, dan gaat de pulskor van de UK-158

Jacob van Urk zit er fit bij in de box van de UK-158 Willem Jacob op het Urker industrieterrein, maar hij gaat een korte nacht tegemoet. ‘We vertrekken vannacht om twee uur met 60 mensen, inclusief een kinderkoor in klederdracht, per bus naar Straatsburg, waar het Europarlement morgen stemt over visserijmaatregelen. Er gaat ook een vrachtwagen met een pulsnet mee. Alles om een mogelijke aparte stemming over de pulsvisserij te beïnvloeden.’

1 / 2
Nog even, dan gaat de pulskor van de UK-158

Nog even, dan gaat de pulskor van de UK-158

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook