Tijd voor aan de wal

Het zonnetje warmt deze januaridag de aluminium stuurhut van Arie Paans (70) snel op. Ontspannen zit de schipper in zijn stuurstoel, op zijn laatste reis voer hij van Bergen op Zoom naar zijn thuishaven Werkendam. Zo begon 10 maanden geleden zijn zoektocht naar een woning aan de wal. Pas als die eindigt, kan zijn motorschip Arja naar de sloop.

Tijd voor aan de wal

Arie en Jannie Paans zoeken geschikte huurwoning
‘De mooiste tijd was toen de kinderen klein waren’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Tijd voor aan de wal | Schuttevaer.nl

Tijd voor aan de wal

Het zonnetje warmt deze januaridag de aluminium stuurhut van Arie Paans (70) snel op. Ontspannen zit de schipper in zijn stuurstoel, op zijn laatste reis voer hij van Bergen op Zoom naar zijn thuishaven Werkendam. Zo begon 10 maanden geleden zijn zoektocht naar een woning aan de wal. Pas als die eindigt, kan zijn motorschip Arja naar de sloop.

Tijd voor aan de wal

Arie en Jannie Paans zoeken geschikte huurwoning
‘De mooiste tijd was toen de kinderen klein waren’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer