Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tijd voor aan de wal

Het zonnetje warmt deze januaridag de aluminium stuurhut van Arie Paans (70) snel op. Ontspannen zit de schipper in zijn stuurstoel, op zijn laatste reis voer hij van Bergen op Zoom naar zijn thuishaven Werkendam. Zo begon 10 maanden geleden zijn zoektocht naar een woning aan de wal. Pas als die eindigt, kan zijn motorschip Arja naar de sloop.

1 / 1
Tijd voor aan de wal

Tijd voor aan de wal

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook