Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Andries de Vries naar zee met veelzijdige SC-28

De Zoutkampers Hendrik Nienhuis en zoon Onno en de Urkers Jelle de Vries en zoon Andries hebben gezamenlijk een nieuwe in Denemarken gebouwde vlagkotter SC-28 Ora et Labora in de vaart gebracht. Andries de Vries is schipper op de hekkotter, die vooral wordt ingezet in de visserij op langoustines en schol.

1 / 1
Andries de Vries naar zee met veelzijdige SC-28

Andries de Vries naar zee met veelzijdige SC-28

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook