Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gondel is alleen door eenpitter te exploiteren

Tirza Mol biedt sinds 2000 met een door haarzelf gebouwde Venetiaanse gondel romantische vaartochten door de Amsterdamse grachten aan. Ze noemt het commercieel totaal oninteressant, maar het varen op de drukke grachten vindt ze zowel enerverend als leuk. Niet iedereen blijkt echter gecharmeerd van de gracieuze verschijning.

1 / 1
Gondel is alleen door eenpitter te exploiteren

Gondel is alleen door eenpitter te exploiteren

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook