Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Kooiman bouwt Duitse sleephopperzuiger

ZWIJNDRECHT

Kooiman Marine Group in Zwijndrecht gaat een sleephopperzuiger met een beuninhoud van 1500 kuub bouwen voor de Duitse baggeraar Detlef Hegemann AG in Bremen. Het schip moet begin 2023 worden opgeleverd.

1 / 1
Artist's impression van de sleephopperzuiger Hegemann V. (Afbeelding Kooiman Marine Group)

Artist's impression van de sleephopperzuiger Hegemann V. (Afbeelding Kooiman Marine Group)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook