Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Royal IHC weer aan de slag voor Arab Potash Company

KINDERDIJK

Opnieuw heeft Arab Potash Company (APC) uit Jordanië een beroep gedaan op Royal IHC. Dit maal zijn tussen beide partijen drie contracten gesloten. Twee voor de bouw van speciale snijkopzuigers en één voor een driejarig onderhoudscontract voor twee eerder geleverde snijkopzuigers.

1 / 1
Royal IHC gaat weer snijkopzuigers leveren aan Arab Potash Company. (Foto Royal IHC)

Royal IHC gaat weer snijkopzuigers leveren aan Arab Potash Company. (Foto Royal IHC)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook