Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Royal IHC bouwt 10 Beavers voor Egypte

SLIEDRECHT

In opdracht van het Egyptische ministerie van Defensie gaat Royal IHC maar liefst tien Beaver-type snijkopzuigers bouwen plus vijf hulpvaartuigen van het type Delta Multi Craft 1050 en drie boosterstations met bijbehorende pijpleidingen.

1 / 1
Royal IHC bouwt 10 Beavers voor Egypte

Royal IHC bouwt 10 Beavers voor Egypte

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook