Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Damen print scheepsschroef

Gorinchem

Damen Shipyards laat deze zomer een bronzen schroef voor een van haar Stan Tugs 3D printen. Deze WAAMpeller moet de eerste schroef ter wereld worden die is goedgekeurd door een klassenbureau. De schroef krijgt een diameter van 1,30 meter en weegt 180 kilo. Damen wil hiermee laten zien dat de tijd van experimenteren met 3D-printen voorbij is en dat de 3D-techniek nu al kan worden ingezet in de maritieme industrie.

1 / 1
Damen print scheepsschroef

Damen print scheepsschroef

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • giel drenth

    ik vraag mij af of de schroef ook met de printer gerepareerd kan worden en kan hij zo wie zo wel gerepareerd worden door schroefreparatiebedrijf

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook