Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Intec Marine vestigt zich op Teerenstra-werf

DEN HELDER

Alwin en Fetsje Muus zijn in nauwe samenwerking met het bekende scheepsonderhoudsbedrijf Teerenstra in Den Helder begonnen aan de verwezenlijking van hun plannen met hun bedrijf Intec Marine. Ze gaan motor- en zeiljachten van 4 tot 65 meter bouwen, renoveren, onderhouden en repareren. Beide bedrijven hebben na de recessie de opgaande lijn weer te pakken en bij een toenemend werkaanbod kunnen ze elkaars activiteiten alleen maar versterken.

1 / 2
Intec

Intec

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • arjan

    u schrijft bedrijf gehalveerd echter intec bv was failliet waardoor er diverse mensen en bedrijven naar hun centen konden fluiten. Meneer Muus heeft mooie dromen dat zeker!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook