Intec Marine vestigt zich op Teerenstra-werf

Alwin en Fetsje Muus zijn in nauwe samenwerking met het bekende scheepsonderhoudsbedrijf Teerenstra in Den Helder begonnen aan de verwezenlijking van hun plannen met hun bedrijf Intec Marine. Ze gaan motor- en zeiljachten van 4 tot 65 meter bouwen, renoveren, onderhouden en repareren. Beide bedrijven hebben na de recessie de opgaande lijn weer te pakken en bij een toenemend werkaanbod kunnen ze elkaars activiteiten alleen maar versterken.

Intec

Van huis uit is Alwin Muus elektrotechnicus, maar door de jaren heen heeft hij door zijn werk in de Super Yacht Industry ook een schat aan scheepsbouwervaring opgedaan. ‘Jarenlang heb ik in binnen- en buitenland als ZZP’er op allerlei werven gewerkt. In 1998 vond ik het tijd worden zelf met een onderneming in de luxe jachtbouw van start te gaan, waarvoor mijn vrouw Fetsje de administratie ging doen. Toen het werk en het aantal personeelsleden toenam, kwamen ook mijn moeder en zus de kantoororganisatie versterken.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Intec Marine vestigt zich op Teerenstra-werf | Schuttevaer.nl

Intec Marine vestigt zich op Teerenstra-werf

Alwin en Fetsje Muus zijn in nauwe samenwerking met het bekende scheepsonderhoudsbedrijf Teerenstra in Den Helder begonnen aan de verwezenlijking van hun plannen met hun bedrijf Intec Marine. Ze gaan motor- en zeiljachten van 4 tot 65 meter bouwen, renoveren, onderhouden en repareren. Beide bedrijven hebben na de recessie de opgaande lijn weer te pakken en bij een toenemend werkaanbod kunnen ze elkaars activiteiten alleen maar versterken.

Intec

Van huis uit is Alwin Muus elektrotechnicus, maar door de jaren heen heeft hij door zijn werk in de Super Yacht Industry ook een schat aan scheepsbouwervaring opgedaan. ‘Jarenlang heb ik in binnen- en buitenland als ZZP’er op allerlei werven gewerkt. In 1998 vond ik het tijd worden zelf met een onderneming in de luxe jachtbouw van start te gaan, waarvoor mijn vrouw Fetsje de administratie ging doen. Toen het werk en het aantal personeelsleden toenam, kwamen ook mijn moeder en zus de kantoororganisatie versterken.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer