Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Deme opnieuw de meest aantrekkelijke werkgever van België

ZWIJNDRECHT (B) | Deme, wereldleider op het gebied van baggeren, waterbouw en milieuwerken, is in de privé-sector opnieuw uitgeroepen tot meest aantrekkelijke werkgever van België tijdens de Randstad Awards 2019. De erkenning is gebaseerd op de resultaten van een enquête bij 14.000 respondenten.

1 / 1
Deme opnieuw de meest aantrekkelijke werkgever van België

Deme opnieuw de meest aantrekkelijke werkgever van België

Door de jaren heen behoudt Deme consequent zijn sterke reputatie als aantrekkelijke werkgever met een uitstekende werkomgeving en carrière- en groeimogelijkheden. In de jaarlijkse enquête van Randstad onderscheidt Deme zich als nummer één in de categorieën werkzekerheid, toekomstperspectieven voor het uitbouwen van een carrière, jobinhoud, een aangename werksfeer, nieuwe technologieën, salaris en voordelen. Deme leidt ook de lijst met bedrijven voor wie de respondenten graag willen werken.

Erkenning

‘Deze award is een prachtige erkenning voor onze medewerkers’, zegt Luc Vandenbulcke, ceo van Deme Group. ‘Het succes van onze onderneming is in de eerste plaats te danken aan onze medewerkers wereldwijd. Bij Deme leggen we sterk de nadruk op het aantrekken en behouden van de beste mensen in de sector. Daarbij geven we onze medewerkers de kans om aan baanbrekende projecten te werken en hun carrière uit te bouwen in een innovatieve omgeving.’

Door een sterke groei in offshore-energieprojecten en in wereldwijde bagger-, infra- en milieuactiviteiten stond Deme het afgelopen jaar voor de aanzienlijke uitdaging om meer dan 600 nieuwe medewerkers aan te werven, onder wie 150 bemanningsleden. Dankzij de sterke reputatie als werkgever wist Deme alle vacatures in te vullen, zelfs in de zeer competitieve arbeidsmarkt van vandaag. Ook in 2019 werft Deme talrijke nieuwe medewerkers aan voor projecten wereldwijd en voor de groeiende vloot van schepen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook