Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

#MI 2018: Navingo BV

De maritieme, offshore- en energie-industrie is altijd in beweging, en ook jij wilt niet stil staan. Benieuwd waar voor jou kansen liggen?

1 / 1
#MI 2018 Navingo

#MI 2018 Navingo

  • Maritime Industry, Stand A.118

Navingo presenteert de vernieuwde Career Update van de maritieme, offshore- en energie-industrie. Van een bladerbaar pdf naar een responsive magazine met vele extra’s.  Door te spreken met professionals uit de industrie over hun dagelijkse werkzaamheden, trends die van invloed zijn op jouw carrière te bespreken en de meest actuele vacatures en het laatst nieuws te presenteren, ben jij na het lezen van deze vernieuwde editie weer helemaal up-to-date!

Wil je up-to-date blijven van de laatste (carrière)ontwikkelingen? Ga naar de site van de Maritieme Vacaturebank , schrijf je in en ontvang de Career Update zes keer per jaar in je mailbox. Meer weten over Career Update of een van de andere producten van Navingo? Kom naar stand A.118.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook