Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Deme Offshore installeert Borssele-windturbines

VLISSINGEN

Met het eigen windturbine-installatievaartuig Innovation is Deme Offshore op 23 kilometer uit de Zeeuwse kust begonnen met de installatie van de fundatiepalen en transitiestukken voor de windturbineparken Borssele 1 en 2. In totaal worden hierbij 94 stalen palen, zogeheten monopiles, in de zeebodem geheid.

1 / 1
De Innovation actief met installatiewerk voor de Belgische kust. (Foto Deme)

De Innovation actief met installatiewerk voor de Belgische kust. (Foto Deme)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook