Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Stranding met opzet: Topaz Installer op strand Bredene

BREDENE

Nee, de kapitein van de kabellegger Topaz Installer van rederij P&O Maritime Logistics was niet dronken toen hij donderdagochtend 14 november pardoes het naakstrand van Bredene opvoer. Met de manoeuvre bewees hij dat zijn 92 m lange kabellegger ongestraft en zonder schade bij hoog water kon stranden om bij het volgende tij opnieuw weer vlot te komen.

1 / 1
De kabellegger Topaz Installer gestrand in Bredene. Een ongewoon gezicht dat heel wat kijklustigen naar het strand lokte. (Foto Belga / Kurt Desplenter)

De kabellegger Topaz Installer gestrand in Bredene. Een ongewoon gezicht dat heel wat kijklustigen naar het strand lokte. (Foto Belga / Kurt Desplenter)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook