Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Aoka Mizu FPSO bij Damen Verolme Rotterdam

ROTTERDAM

De grote olieproductie- en opslagtanker Aoka Mizu van Bluewater Energy Services uit Hoofddorp is bij Damen Verolme Rotterdam aangekomen. Op deze werf wordt de FPSO gereed gemaakt voor de productie en opslag van olie in het Lancaster veld ten westen van de Shetland Eilanden.

1 / 1
Aoka Mizu FPSO bij Damen Verolme Rotterdam

Aoka Mizu FPSO bij Damen Verolme Rotterdam

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook