Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Wagenborg Offshore levert tweede W2W-schip in zuidelijke Noordzee

DELFZIJL

Wagenborg Offshore heeft een contract van zes jaar gekregen van NAM-Shell (ONE-GAS) voor de levering van een tweede offshoreschip ter ondersteuning van haar offshore-activiteiten in de zuidelijke Noordzee. Dit zogenaamd ‘Walk-to-Work Emergency Response and Rescue Vessel'(W2W ERRV) zal fungeren als standby- en ondersteuningsvaartuig voor inspectie en onderhoud van de onbemande platforms in zowel Nederlandse als Britse wateren.

1 / 1
Wagenborg Offshore levert tweede W2W-schip in zuidelijke Noordzee

Wagenborg Offshore levert tweede W2W-schip in zuidelijke Noordzee

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook