Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Huzarenstuk op weg naar een efficiënter schutproces’

ZAANDAM

De Wilhelminasluis, ‘poort naar de Zaanstreek’, zit sinds maandag twee maanden op slot. Ook de historische Groote Sluis is dicht. Beroeps- en recreatievaart zijn tot eind mei aangewezen op drie omvaarroutes via de Nauernasche Vaart of het Noordhollandsch Kanaal (Purmerend of Den Helder). 

1 / 2
‘Het probleem zat ‘m echt in de kolk’, vertelt bouwplaatsmanager Adriaan Ballemans (Heijmans). Na de stremming van twee maanden gaat de doorvaartbreedte terug van 9,50 naar 12 meter. (Foto provincie Noord-Holland)

‘Het probleem zat ‘m echt in de kolk’, vertelt bouwplaatsmanager Adriaan Ballemans (Heijmans). Na de stremming van twee maanden gaat de doorvaartbreedte terug van 9,50 naar 12 meter. (Foto provincie Noord-Holland)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook