Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Damen InvaSave 300 in steeds meer zeehavens

GORINCHEM

Het Damen-concern is voorbereid op het moment waarop vrijwel elk zeeschip over een ballastwater-behandelsysteem moet beschikken. Het bedrijf heeft daarvoor Damen Green Solutions opgericht om boordsystemen in te bouwen als retrofit. Ook ontwikkelde het de InvaSave 300, een mobiel ballastwater-reinigingssysteem dat in havens wordt aangeboden.

1 / 1
Damen InvaSave 300 in steeds meer zeehavens

Damen InvaSave 300 in steeds meer zeehavens

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook