Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Duisburg: minder per schip, meer per spoor

DUISBURG

Duisport, het havenbedrijf van Duisburg, meldt een afname in de overslag per schip terwijl het spoorvervoer duidelijk groeit. Uit cijfers van Destatis blijkt de binnenvaartoverslag in de eerste acht maanden van 2017 te zijn afgenomen met 7,8% naar 35,1 miljoen ton.

1 / 1
Duisburg: minder per schip, meer per spoor

Duisburg: minder per schip, meer per spoor

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook