Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Veel politie bij vertrek Norwegian Encore naar Eemshaven

PAPENBURG

Onder zware politiebegeleiding is het nieuwe cruiseschip Norwegian Encore van Papenburg naar de Eemshaven gevaren. Politiemensen op de wal, een politiehelicopter en twee boten van de WSP begeleidden de tocht tot de stuw bij Gandersum, die het schip dinsdag 1 oktober passeerde. Tussen Papenburg en de stuw stonden politiemensen bij bruggen, sluizen en in krappe bochten. 

1 / 1
De Norwegian Encore op weg naar de Eemshaven, voor het eerst op open water. (Foto DPA / Martin Remmers)

De Norwegian Encore op weg naar de Eemshaven, voor het eerst op open water. (Foto DPA / Martin Remmers)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook