Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Lemmer Ahoy: Training brengt overwinningen

Lemmer

De 37ste editie van Lemmer Ahoy begon op Hemelvaartsdag 30 mei grauw, maar met een beste zuidzuidwesten wind, kracht 4, later wel 5 Beaufort. De opkomst van de skûtsjes is altijd goed, deze keer zelfs 57. Jammer is wel, dat de Lemsteraken niet meer voor de wedstrijd naar Lemmer komen.

1 / 1
De Sterke Jerke rondt als eerste de bovenboei. (Foto Hajo Olij)

De Sterke Jerke rondt als eerste de bovenboei. (Foto Hajo Olij)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook