Jaren aan de ketting

Advocaat pleit voor spoedige vaart van Marvin tankers

Er moet zo snel mogelijk gevaren worden met de rood-zwarte Marvin chemicaliëntankers die voor al jaren voor anker liggen in de Rotterdamse Waalhaven. Dat pleit een advocaat namens Marvin Shipping Services Inc. tijdens een kort geding tegen de rederij. Dit is opvallend aangezien juist deze partij eerder beslag heeft gelegd op de twee schepen, de Marvin Confidence en de Marvin Faith. De schepen lijden een stille dood in de Waalhaven en dit moet volgens de advocaat veranderen zo meldt het AD.

De Marvin Confidence
De Marvin Confidence. Foto Wikimedia / Alf van Beem

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Advocaat pleit voor spoedige vaart van Marvin tankers | Schuttevaer.nl
Jaren aan de ketting

Advocaat pleit voor spoedige vaart van Marvin tankers

Er moet zo snel mogelijk gevaren worden met de rood-zwarte Marvin chemicaliëntankers die voor al jaren voor anker liggen in de Rotterdamse Waalhaven. Dat pleit een advocaat namens Marvin Shipping Services Inc. tijdens een kort geding tegen de rederij. Dit is opvallend aangezien juist deze partij eerder beslag heeft gelegd op de twee schepen, de Marvin Confidence en de Marvin Faith. De schepen lijden een stille dood in de Waalhaven en dit moet volgens de advocaat veranderen zo meldt het AD.

De Marvin Confidence
De Marvin Confidence. Foto Wikimedia / Alf van Beem

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer