Meer aandacht voor PTSS

Mijnenveger vaart met roeiers naar Wereldhavendagen Rotterdam

Minstens 80 roeiers starten zaterdag een tocht van Maastricht naar Rotterdam om aandacht te vragen voor PTSS onder geüniformeerde beroepen. Wat ooit begon als een klein initiatief voor marinepersoneel met trauma’s, is uitgegroeid tot een landelijke organisatie die zich inzet voor ieder beroep in uniform, zoals de brandweer, politie en ambulancediensten. Tijdens de Wereldhavendagen komen de roeiers aan in Rotterdam waar burgemeester Ahmed Aboutaleb ze opwacht. ‘We hopen dat de Mijnenveger Mahu een publiekstrekker is.’

De voormalige ondiepwatermijnenveger Hr. Ms. Mahu van de Koninklijke Marine vaart mee DRMC

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer