Raad van State

Scheepswerf Pattje Waterhuizen vecht zware boetes aan

De liefde tussen scheepswerf Pattje in Waterhuizen en de gemeente Midden-Groningen is intussen opgebloeid. ‘De relatie met de gemeente is goed. Met de buren hebben we een heel goede relatie. Er zijn al jaren geen klachten meer’, zegt de directeur van de scheepswerf aan het Winschoterdiep. De gemeente bevestigt dat. Maar er moet nog wel even worden afgerekend. De Raad van State mag nu bepalen of Pattje alsnog 63.000 euro aan boetes moet betalen.

Niet alleen Pattje stapte naar de Raad van State. Ook de gemeente wil helderheid. Foto Archief Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Scheepswerf Pattje Waterhuizen vecht zware boetes aan | Schuttevaer.nl
Raad van State

Scheepswerf Pattje Waterhuizen vecht zware boetes aan

De liefde tussen scheepswerf Pattje in Waterhuizen en de gemeente Midden-Groningen is intussen opgebloeid. ‘De relatie met de gemeente is goed. Met de buren hebben we een heel goede relatie. Er zijn al jaren geen klachten meer’, zegt de directeur van de scheepswerf aan het Winschoterdiep. De gemeente bevestigt dat. Maar er moet nog wel even worden afgerekend. De Raad van State mag nu bepalen of Pattje alsnog 63.000 euro aan boetes moet betalen.

Niet alleen Pattje stapte naar de Raad van State. Ook de gemeente wil helderheid. Foto Archief Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer