maas onder de duim

Meer Maas-kennis met WaterWalks

Leer meer over de rivier Maas met de gratis app WaterWalks: hiermee kun je foto’s, video’s, teksten en gesproken berichten van Maasbezoekers downloaden en zelf uploaden.

Bijdragen op de WaterWalks-app. Promedia/Monica Preller

Initiatief van de app lag bij Ludwig, een collectief van kunstenaars, wetenschappers en ondernemende geesten. De app is ontwikkeld in samenwerking met 150 Jaar Nieuwe Waterweg. Het doel ervan is om zoveel mogelijk Rotterdammers te laten nadenken over water in het algemeen, en de rivier in het bijzonder.

Op dit moment zijn er bijna vijftig bijdragen geleverd voor de Maas in Rotterdam, met name video’s. De bijdragen vallen verder in verschillende categorieën zoals natuur, boten & schepen of geschiedenis.

Hotelovernachting of diner voor twee

De meeste bijdragen zijn nog niet afkomstig van ‘gewone’ burgers. Aan de hoofdprijzen voor de leukste bijdragen kan het niet liggen: dit zijn onder andere een overnachting in Hotel New York, een rondleiding op de SS Rotterdam en een etentje voor twee op het Eiland van Brienenoord.

Meer informatie is te vinden op de website van WaterWalks. Download de app uit de App Store of de Play Store.

Lees ook:

Binnenvaartondernemers gezocht voor Scheepsmotoren Event 2022

Drones laten boven Maasvlakte zien wat ze kunnen

Meer Maas-kennis met WaterWalks | Schuttevaer.nl
maas onder de duim

Meer Maas-kennis met WaterWalks

Leer meer over de rivier Maas met de gratis app WaterWalks: hiermee kun je foto’s, video’s, teksten en gesproken berichten van Maasbezoekers downloaden en zelf uploaden.

Bijdragen op de WaterWalks-app. Promedia/Monica Preller

Initiatief van de app lag bij Ludwig, een collectief van kunstenaars, wetenschappers en ondernemende geesten. De app is ontwikkeld in samenwerking met 150 Jaar Nieuwe Waterweg. Het doel ervan is om zoveel mogelijk Rotterdammers te laten nadenken over water in het algemeen, en de rivier in het bijzonder.

Op dit moment zijn er bijna vijftig bijdragen geleverd voor de Maas in Rotterdam, met name video’s. De bijdragen vallen verder in verschillende categorieën zoals natuur, boten & schepen of geschiedenis.

Hotelovernachting of diner voor twee

De meeste bijdragen zijn nog niet afkomstig van ‘gewone’ burgers. Aan de hoofdprijzen voor de leukste bijdragen kan het niet liggen: dit zijn onder andere een overnachting in Hotel New York, een rondleiding op de SS Rotterdam en een etentje voor twee op het Eiland van Brienenoord.

Meer informatie is te vinden op de website van WaterWalks. Download de app uit de App Store of de Play Store.

Lees ook:

Binnenvaartondernemers gezocht voor Scheepsmotoren Event 2022

Drones laten boven Maasvlakte zien wat ze kunnen