Evenement

Binnenvaartondernemers gezocht voor Scheepsmotoren Event 2022

Het Scheepsmotoren Event 2022 is op zoek naar drie binnenvaartondernemers die inzicht willen geven in de uitdagingen en dilemma’s die spelen bij hun keuzes voor (duurzame) scheepsaandrijving. Zo kunnen zij zichzelf en hun vakgenoten verder helpen binnen dit thema.

Binnenvaartschip op de Maas. (Foto iStock / Meindert van der Haven)
Binnenvaartschip op de Maas. (Foto iStock / Meindert van der Haven)

De verduurzaming van de scheepsvoortstuwing is in volle gang en de maritieme sector staat op dit vlak voor grote beslissingen. Welke motor of brandstof moeten ondernemers kiezen op hun weg naar emissieloos varen? Het Scheepsmotoren Event van Schuttevaer-uitgever ProMedia wil daar op 15 september bij helpen. Die dag gaan in Hendrik-Ido-Ambacht ruim 200 deelnemers met diverse deskundige sprekers kennis en informatie delen om elkaar verder te helpen.

Congres helpt keuzen maken

Onderdeel van dat programma moeten de ervaringen uit de praktijk van drie binnenvaartondernemers worden. Aan het eind van de dag horen de deelnemers van hen welke antwoorden het Scheepsmotoren Event hen heeft gegeven en welke invloed dat heeft op de keuzes die ze gaan maken. Wilt u op deze manier een inhoudelijke bijdrage leveren aan ons congres? Neem dan contact op met programmamaker Arjenne Bastiaansen via arjenne.bastiaansen@promedia.nl of 06-18417484.

Meer weten over het evenement? Lees dan het artikel Eerste hulp bij verduurzaming van scheepsmotoren.