Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Hiswa te Water en jubileumviering Zeekadetkorps gaan opnieuw niet door

LELYSTAD

Hiswa te Water en het Zeekadetkorps Nederland hebben aangekondigd dat hun evenementen in 2021 niet kunnen doorgaan. De coronamaatregelen staan ze niet toe.

1 / 1
In 2019 had Hiswa te Water nog een recordaantal bezoekers. (Foto Hiswa)

In 2019 had Hiswa te Water nog een recordaantal bezoekers. (Foto Hiswa)

De jaarlijkse watersportbeurs van de Hiswa zou plaatsvinden van 1 tot en met 5 september. De jubileumviering van het Zeekadetkorps was gepland op zaterdagmiddag 4 september.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Robin van den Bovenkamp)

Reacties (1)
  • G.W. Klok

    Buitengewoon teleurstellend, schadelijk voor de branche en niet uit te leggen gezien de goed gevulde juichende Ajax tribune op 15 augustus, de 70.000 bezoekers aan het GP weekend in Zandvoort die alleen tijdens de race zitten, de gestarte introductie festijnen in de studentensteden en de overdekte!! vakbeurzen (installatievakbeurs Hardenberg, Materials+Eurofinish+Surface Den Bosch ) die de komende weken blijkbaar wel doorgang mogen vinden. Vanuit die wetenschap een compliment aan de organisatie die ondanks deze domper en strop! vol goede moed aan de slag gaat met de voorbereidingen voor de 2022 editie van de beurs, die van 31 augustus tot en met 4 september 2022 in Bataviahaven Lelystad zal plaatsvinden.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook