Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tollend schip Escape bij Vlieland heeft geen containers verloren

DEN HELDER

Het containerschip Escape, dat sinds dinsdagavond rondjes voer boven Vlieland, heeft geen containers verloren, meldt de Kustwacht. Het 168 meter lange schip tolde doordat het roer vast was komen te zitten.

1 / 1
De MV Escape voer dinsdag rondjes bij het Waddengebied. (Foto JR Shipping)

De MV Escape voer dinsdag rondjes bij het Waddengebied. (Foto JR Shipping)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook