Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Suezkanaal: wind niet belangrijkste oorzaak gronden Ever Given

Cairo

Harde wind was niet de belangrijkste oorzaak van het vastlopen van het containerschip de Ever Given in het Suezkanaal, zoals eerder werd gemeld. Dat zei de baas van de Suez Canal Authority, het staatsbedrijf dat het kanaal bezit, in een persconferentie. Geen abonnee en wilt u dit artikel en ons dossier over Ever GivenĀ  lezen? Klik dan hier)

1 / 1
Schermafbeelding 2021-03-27 om 17.37.25

Schermafbeelding 2021-03-27 om 17.37.25

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • j.hagens

    De Scheepsschroev(en) blokkeerden weer door Hoogtij ?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook