Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vroege kerst voor schippersechtpaar Van der Hoff door geboorte eerste zoon

WERKENDAM

Bijna was de kleine Matthias van der Hoff aan boord van de Meteoor geboren. Vader Henk (31 jaar) dacht dat zijn eerste zoon nog wel even twee uurtjes kon wachten, zodat de Meteoor van de Volkerak naar thuishaven Werkendam kon varen.  Maar moeder Geralda (24 jaar) wilde bij de tussenstop bij het bunkerstation in Dintel naar de wal, ze voelde dat de baby geen twee uur meer kon wachten.

1 / 1
Baby Matthias voor het eerst in de stuurhut op de Meteoor, samen met vader Henk en moeder Geralda. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Baby Matthias voor het eerst in de stuurhut op de Meteoor, samen met vader Henk en moeder Geralda. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • ignace

    Gefeliciteerd met je zoon, Henk. Ik heb vorig jaar nog keuvelen met je vader op zijn motorboot. Hopelijk heeft hij die ondertussen kunnen verkopen.
    Goede vaart.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook