Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

IHC onderzocht in verband met Braziliaanse corruptiezaak

KINDERDIJK

Nederlandse autoriteiten doen onderzoek naar mogelijke betrokkenheid van scheepsbouwer Royal IHC bij de betaling van steekpenningen in Braziliƫ. Dit valt op te maken uit Braziliaanse rechtbankstukken, schrijft het FD.

1 / 1
De scheepswerf van Royal IHC in Kinderdijk. (Foto Royal IHC)

De scheepswerf van Royal IHC in Kinderdijk. (Foto Royal IHC)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook