Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepswerf voor de rechter na sloop jacht Heineken

GRONINGEN

De sloop van het voormalige jacht van Freddy Heineken staat centraal in een rechtszaak tegen scheepsbouwer Koninklijke De Vries uit Makkum en SimmereN Schroot uit Groningen. Volgens het Openbaar Ministerie zijn bij de sloop van de Something Cool medewerkers van beide bedrijven in gevaar gebracht.

1 / 1
De Something Cool in betere tijden (foto Feadship).

De Something Cool in betere tijden (foto Feadship).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook