Wortmann lanceert discussiesite binnenvaart

CDA-Europarlementariër Corien Wortmann heeft op het internet de site www.transportineuropa.nl gelanceerd. Met deze site nodigt Corien Wortmann iedere schipper, ondernemer of andere belangstellende uit om online te discussiëren over Europa en transport. Karla Peijs heeft de aftrap gegeven voor een discussie over de binnenvaart.

Wortmann lanceert discussiesite binnenvaart

‘De afstand tussen Europa en de mensen wordt vaak als te groot ervaren’, stelt Wortmann. ‘Met de discussiesite http://www.transportineuropa.nl/ wil ik Europa dichterbij brengen. Ook wil ik graag horen wat mensen vinden over Europa en wat hun zorgen zijn. Iedereen is daarom welkom om mee te doen. De binnenvaart is bezig met een opmars in Europa, maar er moet nog steeds veel gebeuren. Beleid voor de binnenvaart moet niet vanuit een ivoren toren in Brussel of Straatsburg worden gemaakt, maar in overleg met de binnenvaart zelf. Via http://www.transportineuropa.nl/ kan iedereen zijn ideeën of suggesties geven.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Wortmann lanceert discussiesite binnenvaart | Schuttevaer.nl

Wortmann lanceert discussiesite binnenvaart

CDA-Europarlementariër Corien Wortmann heeft op het internet de site www.transportineuropa.nl gelanceerd. Met deze site nodigt Corien Wortmann iedere schipper, ondernemer of andere belangstellende uit om online te discussiëren over Europa en transport. Karla Peijs heeft de aftrap gegeven voor een discussie over de binnenvaart.

Wortmann lanceert discussiesite binnenvaart

‘De afstand tussen Europa en de mensen wordt vaak als te groot ervaren’, stelt Wortmann. ‘Met de discussiesite http://www.transportineuropa.nl/ wil ik Europa dichterbij brengen. Ook wil ik graag horen wat mensen vinden over Europa en wat hun zorgen zijn. Iedereen is daarom welkom om mee te doen. De binnenvaart is bezig met een opmars in Europa, maar er moet nog steeds veel gebeuren. Beleid voor de binnenvaart moet niet vanuit een ivoren toren in Brussel of Straatsburg worden gemaakt, maar in overleg met de binnenvaart zelf. Via http://www.transportineuropa.nl/ kan iedereen zijn ideeën of suggesties geven.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer