Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

De Arbeidsinspecteur: Vaker incidenten met fosfine

ROTTERDAM

Als Schuttevaer er een redactioneel hoofdartikel aan wijdt dan wil dat zeggen dat er wel iets aan de hand is. Dat was het zeker. Een schippersechtpaar in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis. Vijf andere schepen die uit hetzelfde zeeschip hadden geladen uit voorzorg voor de kant. Het was zeker niet voor het eerst dat ladinggas gevaar opleverde.

1 / 1
Een bericht uit Schuttevaer van 15 augustus 2000: Fosforwaterstof (fosfine) in rijst dwingt tot evacuatie vijf binnenschepen

Een bericht uit Schuttevaer van 15 augustus 2000: Fosforwaterstof (fosfine) in rijst dwingt tot evacuatie vijf binnenschepen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.