Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Veertig Nederlandse cruisepassagiers keren dinsdag terug’

DEN HAAG

Zeker veertig Nederlanders die momenteel aan boord zijn van de MSC Splendida, vliegen dinsdag 24 maart terug naar Nederland. Dat zeggen opvarenden Cees en Ineke in ’t Veld. Het cruiseschip zou aanvankelijk aanmeren op meerdere plekken in Griekenland en Italië, maar vanwege het nieuwe coronavirus staan die landen dat niet toe. Het schip is nu onderweg naar Marseille, waar alle 1600 opvarenden van boord moeten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.