Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Pulsvisser pikt zware straf niet

DEN HAAG 

Het is er heftig aan toe gegaan in de nacht van 28 op 29 augustus 2017. Volgens de Kustwacht dreigde een inspecteur van de NVWA met zijn rubberboot ten onder te gaan in het Franse deel van de Noordzee, bij een poging aan boord te gaan van een varende viskotter uit Arnemuiden. De schipper weigerde te stoppen en de rubberboot raakte verstrikt in een touw, waardoor de boot half onder water werd voortgetrokken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook