Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Burenruzie over zalm

Hellevoetsluis

De Tweede Kamer buigt zich over een voorstel om een kustgebied tussen Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee helemaal te sluiten voor de visserij om zalm kans te geven het Haringvliet in te zwemmen. De veelal kleinschalige vissers uit de Voordelta reageren woedend, omdat hen onterecht wordt verweten zalm weg te vissen voordat die zijn paaigebied kan bereiken.

1 / 1
Schipper Jan Pieter Luime van de OD-3 vreest dat een gebiedssluiting hem brodeloos zal maken. (Foto W.M. den Heijer)

Schipper Jan Pieter Luime van de OD-3 vreest dat een gebiedssluiting hem brodeloos zal maken. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook