Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Auke-Senior verbetering van MDV-1 Immanuel

URK 

De multifunctionele innovatieve UK-225 Auke-Senior is in de vaart. De eerste twee visreizen zitten erop. De UK-225 is gebouwd in het kader van het Masterplan Duurzame Visserij (MDV) en is nagenoeg identiek aan de MDV-1, de eerste uit de MDV-serie, hoewel belangrijke verbeterpunten zijn doorgevoerd.  

1 / 1
De nieuwe UK-225 werd in Stellendam gestraald, geverfd en ingetuigd. (Foto Bram Pronk)

De nieuwe UK-225 werd in Stellendam gestraald, geverfd en ingetuigd. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook