Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Laatste slag voor de puls

STRAATSBURG

Veel Nederlandse Europarlementariërs hebben, onder leiding van Peter van Dalen (ChristenUnie-SGP) en in nauwe samenwerking met Annie Schreijer-Pierik (CDA) en Jan Huitema (VVD), een ‘separate vote’ (aparte stemming) ingediend in het Europees Parlement om de pulskorvisserij definitief toe te laten in de Europese Unie.

1 / 1
Laatste slag voor de puls

Laatste slag voor de puls

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook