Stormweek stuwt visprijzen op

Weinig vis en veel vraag is een ideale mix om de visprijzen op te stuwen. Vorige week lag nagenoeg de hele kottervloot stil, vanwege het stormachtige weer. Maar zij die het erop waagden om naar zee te gaan, konden zich verheugen op hoge visprijzen, al waren de vangsten over het algemeen niet groot.

Stormweek stuwt visprijzen op

Zo behaalde de TX-68 vorige week vrijdag op visafslag van Scheveningen een topbesomming van ruim 106.000 euro, na vier dagen vissen. Ook de SL-42 en de OD-17 hadden wat besomming betreft een mooie visweek.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Stormweek stuwt visprijzen op | Schuttevaer.nl

Stormweek stuwt visprijzen op

Weinig vis en veel vraag is een ideale mix om de visprijzen op te stuwen. Vorige week lag nagenoeg de hele kottervloot stil, vanwege het stormachtige weer. Maar zij die het erop waagden om naar zee te gaan, konden zich verheugen op hoge visprijzen, al waren de vangsten over het algemeen niet groot.

Stormweek stuwt visprijzen op

Zo behaalde de TX-68 vorige week vrijdag op visafslag van Scheveningen een topbesomming van ruim 106.000 euro, na vier dagen vissen. Ook de SL-42 en de OD-17 hadden wat besomming betreft een mooie visweek.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer