Cees Veerman bemiddelaar pulskor

Minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft oud-minister Cees Veerman gevraagd met de Fransen te gaan praten over de pulskor.

Veerman (1949) was CDA-minister van Landbouw, Visserij en Natuurbeheer in de kabinetten Balkenende II en III. Hij heeft een landbouwachtergrond en studeerde economie. Gedurende zijn loopbaan was hij onder meer econoom, hoogleraar en landbouwondernemer in Frankrijk met verschillende bedrijven.

Veerman, die uitstekend Frans spreekt, is gevraagd met de Franse vissers en hun vertegenwoordigers te gaan praten om de onrust rond de pulskorvisserij weg te nemen en een oplossingsrichting te zoeken om een totaalverbod voor deze innovatieve visserijtechniek in Europa te voorkomen. (PN)

Cees Veerman bemiddelaar pulskor | Schuttevaer.nl

Cees Veerman bemiddelaar pulskor

Minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft oud-minister Cees Veerman gevraagd met de Fransen te gaan praten over de pulskor.

Veerman (1949) was CDA-minister van Landbouw, Visserij en Natuurbeheer in de kabinetten Balkenende II en III. Hij heeft een landbouwachtergrond en studeerde economie. Gedurende zijn loopbaan was hij onder meer econoom, hoogleraar en landbouwondernemer in Frankrijk met verschillende bedrijven.

Veerman, die uitstekend Frans spreekt, is gevraagd met de Franse vissers en hun vertegenwoordigers te gaan praten om de onrust rond de pulskorvisserij weg te nemen en een oplossingsrichting te zoeken om een totaalverbod voor deze innovatieve visserijtechniek in Europa te voorkomen. (PN)