Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Prins & Dingemanse mag door met mosselzaadinstallaties

DEN HAAG

Het ministerie van Economische Zaken moet mosselproducent Prins & Dingemanse aanwijzen als pionier van het eerste uur voor het gebruik van mosselzaadinvangsinstallaties (MZI). Dat heeft de Raad van State woensdag 16 augustus bekendgemaakt. De status van pionier geeft de mosselproducent het recht om in de toekomst met MZI’s te blijven werken.

1 / 1
Prins & Dingemanse mag door met mosselzaadinstallaties

Prins & Dingemanse mag door met mosselzaadinstallaties

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook