Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Marineduikers vinden schipper Z-85 Morgenster

URK

Marineduikers hebben 11 februari het stoffelijk overschot gevonden van Jan Kramer, schipper van de Z-85 Morgenster.

De 29-jarige schipper werd uit het wrak van de eind januari in Het Kanaal gezonken kotter gehaald. De marine doorzocht op 35 meter diepte alle ruimtes van de Urker kotter. Daarbij werd het lichaam van de vierde vermiste, de 47-jarige Portugees Americo dos Santos Martins, niet gevonden. Het hydrografisch opnemingsvaartuig Zr.Ms. Luymes, dat op verzoek van de burgemeester van Urk naar de slachtoffers zocht, keerde vrijdag 13 februari terug in de haven van Den Helder. Jan Kramer is maandag 16 februari op Urk begraven. (MdV)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook