Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schippersz 27: Stein-Luik-Stein

Oss

Broer Jan is geen schlemiel, behalve soms. Zoals toen hij schipper-eigenaar werd van het 700 tons sleepschip Corrina, verworven met financiƫle steun van een welgestelde oom en van een dito olieboer, wiens vriendschap hij zich toedichtte. Een mooie dame, zei de olieboer. Een mooi schip, zei Jan. Een mooie investering, zei de oom. De olieboer, tevens bevrachter, contracteerde de Corrina voor de Deltawerken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook