Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Archivarissen van de binnenvaart

Duisburg

De leden van het Duitse Binnenschifferforum maken elk jaar een uitstapje. Naar Koblenz, Rotterdam, Berlijn of Passau. In 2015 werd het Museum der Deutschen Binnenschifffahrt in Duisburg bezocht. En uiteraard werd de groep met een paar honderd jaar aan binnenvaartervaring ontvangen door museumdirecteur Dr. Bernhard Weber. Al pratend kwam het gesprek op het vele werk dat op de zolderverdieping van het monumentale pand nog lag te wachten.

1 / 2
Archivarissen van de binnenvaart

Archivarissen van de binnenvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook