Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schip loopt vast bij ankermanoeuvre

MAINZ

Het is een sleepboot donderdag 4 oktober gelukt een met 800 ton staal geladen schip los te tornen op de Rijn bij Budenheim (Rijnkilometer 506,4). Het schip was daar dinsdagavond 2 oktober rond 20.00 uur in de buurt van de oever vastgelopen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • H.J.M. Arends

    Om te ankeren, heb je geen officiële ankerplaats nodig. Denk aan Guntersblum, Worms, enz.

  • j Teunisse

    Hahaha, zelfs daar heb je niet veel van. Officiële ankerplaatsen. Bingen , Mainz main monding, Weissenau, dan Mannheim, Dan komt Basel/ Hüninge. Grappig hoe weinig je dus ook nog ergens officieel mag ankeren. Vastmaken /aanmeren nog minder.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook