Dan werkt het zo

Als het werkt: duct tape

Er zal wel geen schip te vinden zijn waar geen rol duct tape aan boord is om kleine reparaties mee te verrichten. De meestal zilveren tape (zwart en andere kleuren bestaan ook) kleeft goed, is stevig en watervast. Maar duct tape is ook met veel geheimzinnigheid omgeven.

duct tape Als het Werkt
De ene fabrikant noemt het Duck Tape terwijl de andere het duct tape noemt. Duck Tape is echter een merknaam terwijl duct tape een soortnaam is. Min of meer officieel heet het dus duct tape. Foto's Jeroen Bons

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Profiteer nu van de Black Friday aanbieding: Schuttevaer Online abonnement voor € 50,-

Abonneer

Als het werkt: duct tape | Schuttevaer.nl
Dan werkt het zo

Als het werkt: duct tape

Er zal wel geen schip te vinden zijn waar geen rol duct tape aan boord is om kleine reparaties mee te verrichten. De meestal zilveren tape (zwart en andere kleuren bestaan ook) kleeft goed, is stevig en watervast. Maar duct tape is ook met veel geheimzinnigheid omgeven.

duct tape Als het Werkt
De ene fabrikant noemt het Duck Tape terwijl de andere het duct tape noemt. Duck Tape is echter een merknaam terwijl duct tape een soortnaam is. Min of meer officieel heet het dus duct tape. Foto's Jeroen Bons

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer