Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Milieuwinst per schip aantoonbaar + video’s

Brussel

‘Eindelijk kunnen we bewijzen hoe schoon we varen’, zegt een schipper in een video op de ‘mid-term conference’ van het project Clinsh in Brussel. ‘Meten aan de pijp’ kwam binnen het Nederlandse project Green Deal Cobald niet van de grond, maar Europees zijn er nu meetresultaten van 35 schepen. Daarmee is aantoonbaar hoe ze hun roet- en NOx-uitstoot minimaliseren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook