Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schaarse ruimte uitdaging voor Schiphol op Noordzee

DEN HAAG

Niet alleen de hoge kosten, maar ook de steeds schaarser wordende ruimte op de Noordzee staat de aanleg van een luchthaven op de Noordzee mogelijk in de weg. Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) liet een quick scan doen. De kosten voor de aanleg worden geschat tussen de 33 tot 46 miljard euro.

1 / 1
Schaarse ruimte uitdaging voor Schiphol op Noordzee

Schaarse ruimte uitdaging voor Schiphol op Noordzee

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook